AE Agró estrena a La Casa Penya de l’audiovisual “Camins de l’aigua”

0
383

El pròxim dijous, 14 de novembre, Acció Ecologista-Agró et convida a l’estrena de l’audiovisual Camins de l’aigua, un vídeo que hem realitzat amb la productora valenciana Ukemotion, responsable, entre altres projectes, de Samaruc Digital. L’audiovisual, d’aproximadament 15 minuts de duració, analitza els camins que recorre l’aigua fins a arribar a tres zones humides valencianes de gran valor mediambiental: la Marjal d’Almenara, l’Albufera de València i la Marjal de Pego-Oliva.

L’estrena d’este audiovisual serà a les 19:30 hores a La Casa Penya, el centre d’educació ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. L’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i inclou també un col·loqui posterior a la projecció de vídeo, en el qual intervindran representants dels diferents actors locals que participen de la gestió de l’aigua a la Marjal d’Almenara.

Destacar que l’audiovisual Camins de l’aigua ha sigut produït amb el suport de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica. Concretament, a través de les ajudes de la Conselleria per a associacions de defensa mediambiental per a la difusió de bones pràctiques en l’ús de l’aigua.

Pròximament també projectarem este vídeo en el Parc Natural de l’Albufera de València i en el Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva que, junt amb la Marjal d’Almenara, són els grans protagonistes d’este vídeo, que aposta per una gestió responsable de l’aigua per a conservar els valors naturals d’estes tres zones humides valencianes.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí