Álex jugador de Benifairó fa que el campió d’El Corte Inglés passe de Faura a Quart de les Valls

0
995

La Tertúlia El Corner ha estat dedicada, exclusivament, per als campions del Trofeu El Corte Inglés 2021, l’equip Kiwa Quart de les Valls. 

Dissabte passat, dia 17 de juliol, es disputava la gran final del trofeu El Corte Inglés 2021, en la localitat de Godelleta. La final la jugaven els equips de Mobles Guillen Faura, per a retindre el títol aconseguit en l’edició anterior, i el de Kiwa Quart de les Valls per a tornar a aconseguir el màxim trofeu.

Des d’un inici, els de Quart es van posar per davant en el marcador i ja no van permetre als de Faura, en cap moment, que s’acostaren en el marcador. Només amb el marcador 10-20, l’equip de Faura va estar amb val a favor el que els haguera permés entrar en la partida. No va anar així, no ho van aprofitar i el Quart es va anar distanciant en el marcador definitiu 30-70.

Pel joc desplegat i lluita, el resultat ha sigut massa càstig per a l’equip de Faura però, sense discutir la clara superioritat de l’equip de Quart de les Valls.

Felicitar el campió Kiwa Quart de les Valls i també al Mobles Guillen Faura pel seu magnífic campionat realitzat, on només ha perdut una partida, la final.

A continuació poden escoltar la tertúlia amb els campions: Juan Castillejo, president; Jesús Berbis, feridor; Álex Oliva, punter y Neus Ayala, regidora d’esports de Quart de les Valls i Paco Durá, periodista esportiu. També podran veure unes imatges de la partida i del lliurament de trofeus.

Les imatges de vídeo són de «apuntmedia» i la música de Joan Valls.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí