ALMENARA ACOLLIRÀ PER PRIMERA VEGADA UN FINAL D’ETAPA DE LA VOLTA CICLISTA A LA COMUNITAT VALENCIANA

0
1030

Serà dissabte que ve al migdia, amb una contrarellotge que transcorrerà entre Xilxes i la Platja Casablanca

Almenara, 14 d’abril de 2021

Per primera vegada la localitat d’Almenara acollirà el final d’una etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana dissabte que ve al migdia. En concret serà la quarta i penúltima etapa de la carrera, una contrarellotge individual de 21,2 quilòmetres que eixirà des de Xilxes i acabarà a la Platja Casablanca, després de passar pel nucli urbà de la localitat. Tots els pronòstics apunten a que es convertirá en l’etapa decisiva de la carrera, on es pot decidir el vencedor final de la 72 Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana.

El regidor d’Esports d’Almenara, Lorenzo Vicent, ha destacat la “gran aposta que s’ha realitzat per a comptar amb aquest gran esdeveniment esportiu en la localitat, que alhora demostrarà la possibilitat de veure com es realitza esport segur en aquests temps” així com també “oferir una finestra promocional de la nostra localitat a través dels mitjans de comunicació, perquè no ens oblidem de la importància de la prova i la retransmissió televisiva de l’etapa que es farà a través d’Eurosport”.

Lorenzo Vicent ha agraït “la confiança depositada en la nostra localitat per part de l’equip de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, amb Ángel Casero i Paco Benítez entre altres, que han apostat pel nostre municipi per a acollir una etapa contrarellotge que es promet espectacular”.

MESURES SANITÀRIES

Com no podia ser d’una altra manera, la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana comptarà amb tota una sèrie de mesures sanitàries respecte al públic i ciclistes seguint el protocol establit per a aquesta competició i proves similars que s’estan realitzant en altres llocs. Així la línia de meta que se situarà a la Platja Casablanca estarà tancada al públic en general. També es controlarà que es mantinguen les distàncies i s’utilitzen les màscares en les zones de pas on no podrà ajuntar-se la gent.

La Policia Local d’Almenara, Protecció Civil i els voluntaris de l’organització de la prova ciclista, juntament amb l’equip de la Guàrdia Civil que segueix la carrera, controlaran els accessos i el compliment de les mesures de seguretat sanitàries establides en el protocol de la prova.

TALLS DE TRÀNSIT

Per a la celebració de l’etapa s’ha preparat un dispositiu especial, ja que hi haurà talls de carrers en el municipi al llarg del matí amb motiu de la prova esportiva. Així entre les 11.30 i les 15 hores aproximadament estaran tallades al trànsit tant el carrer Enric Valor com l’Avinguda País Valencià íntegrament, és a dir, tot l’accés a Almenara des de València fins a la carretera de la Platja, que també estarà tallada pel pas de ciclistes, així com els carrers i avingudes del nucli marítim per les quals transcorre la prova. Cal destacar que es faran passos puntuals de vehicles per a creuar l’Avinguda País Valencià, però no per a transitar per ella.

Així, es recomana accedir a la localitat el dissabte per la part alta del municipi, a través de la carretera de la Vall d’Uixó que quedarà lliure o bé pel Camí Vell d’Almenara si es ve des de València. Per a anar a la Platja es recomana la circulació pel Camí Assagador de Benavites.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí