ALMENARA ACTIVA ELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS PER A 2024

0
162

Des de demà i fins al 24 de gener es podran fer les propostes en almenaraparticipa.es

L’Ajuntament d’Almenara impulsarà els pressupostos participatius per a este 2024, per la qual cosa segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, “les veïnes i els veïns empadronats en la localitat podran formular les seues propostes perquè puguen ser analitzades i si és el cas, incorporades als comptes municipals d’este exercici”. Les propostes es podran dur a terme telemàticament a través del portal web almenaraparticipa.es des de demà 10 de gener fins al dimecres 24.

Pérez ha assenyalat que “els pressupostos participatius són un dels objectius que perseguim per a esta legislatura i de fet els posem ja en marxa complint així a més l’acord aconseguit per tots els grups municipals en Junta de Portaveus”.

El procés dels pressupostos participatius d’Almenara es desenvoluparà a través del portal web almenaraparticipa.es en l’apartat de pressupostos participatius d’este. Allí s’emplenarà un formulari amb diverses dades i es podrà escriure la proposta que es vulga realitzar. També hi haurà algunes jornades en les quals es podran fer les propostes de manera presencial, modalitat de la qual s’oferiran pròximament més detalls.

Una vegada tancat el termini de presentació de propostes, que acaba el dimecres 24 de gener, estes es derivaran als servicis tècnics municipals perquè porten a cap les pertinents valoracions tècniques, jurídiques, i econòmiques de les propostes presentades per a veure la viabilitat d’estes. Les que resulten possibles s’incorporaran als pressupostos municipals de 2024.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí