Almenara calfa motors per als carnestoltes

0
270

A partir de les 17 hores, del 10 de febrer, es faran les inscripcions per al concurs de disfresses, per a començar a continuació la cercavila que conclourà amb una “xocolatà” i una festa amb el Dj Royo

L’Ajuntament d’Almenara ja està ultimant tots els detalls per a la celebració de la tradicional festa de carnestoltes el dissabte 10 de febrer. Enguany a més de la cercavila amb animació i del concurs de disfresses, es farà una “xocolatà” amb una festa final amb el Dj Royo.

Totes les persones que vulguen celebrar el carnestoltes i desfilar pels carrers d’Almenara hauran d’acudir a les 17 hores enfront de l’Edifici Paulo Freire. Allí, com a novetat, estarà el punt d’inscripció per a totes aquelles persones que desitgen participar en el concurs de disfresses, condició que serà indispensable. Enguany es premiarà a les tres millors disfresses de grup reduït (fins a dues persones) així com les tres millors disfresses de grups nombrosos (a partir de 3 persones). La Quinta de 2024 i la Quinta dels 27 anys seran les encarregades del concurs i dilucidar els premis.

A partir de les 18 hores començarà la tradicional cercavila de disfresses acompanyades per la xaranga que recorrerà els carrers Major i Cisterna fins a arribar al Poliesportiu Municipal. En aquesta ocasió l’animació estarà a càrrec de Trébol Teatre amb l’espectacle itinerant “Globos y Pompas”.

Una vegada en el Poliesportiu, a partir de les 19 hores, l’Ajuntament d’Almenara, oferirà una “xocolatà” a totes les persones participants, s’entregaran els premis del concurs de disfresses i començarà una festa amenitzada per Dj Royo.

La regidora de Festes, Débora Marín, ha animat “a la participació en aquesta tradicional celebració d’Almenara on els nostres carrers s’omplin de colorit i música per a commemorar el carnestoltes”. La regidora ha destacat “l’aposta pel concurs, la cercavila amb animació i per la festa final amb la “xocolatà” i Dj Royo”. Débora Marín ha agraït la col·laboració de la Quinta 2024 i de la Quinta dels 27 anys en la celebració de la festa, així com de totes les persones, associacions i entitats que posen “el seu granet d’arena” per a fer possible el carnestoltes d’Almenara.

D’altra banda, el divendres 9 se celebrarà el tradicional carnestoltes escolar d’Almenara. L’alumnat del col·legi eixirà a realitzar el recorregut habitual a partir de les 14.45 hores, mentre que l’alumnat de l’Escola Infantil Municipal farà la cercavila a partir de les 15.45 hores. Els dos passacarrers estaran amenitzats per una xaranga.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí