ALMENARA CELEBRA LA NOVA FIRA DE COMERÇOS I ASSOCIACIONS DE LA LOCALITAT

0
565

Més de 30 expositors han participat en la renovada cita nadalenca

La Plaça del Mercat d’Almenara ha acollit, al llarg de tota la jornada del diumenge, amb gran afluència de públic, la I Fira de Comerços i Associacions de la localitat en la qual, es va poder trobar roba, complements, sabates, decoració, fotografia, llibres, art, detalls, embotits, licors, productes de forn i pastisseria i tot tipus d’articles per a este nadal. A més, com a gran novetat, enguany se suma la fira d’associacions locals.

A més, la Fira ha comptat amb diverses activitats com una cercavila a càrrec de la Llavor, Dolçaina i Tabal i l’actuació de danses del Grup de Danses “la Corona”, la minixarrada de l’associació ADAANA, l’actuació de la Colla Garramatxa, el carretó embolat en el recinte firal a càrrec de la Penya Joventut Taurina, i una tamborada a càrrec de l’Associació de Bombos i Tambors d’Almenara.

A més, al llarg de tota la jornada en el recinte firal s’han realitzat activitats infantils, així com també una granja mòbil. Finalment destacar que enguany també s’ha realitzat una exhibició de boixeteres.

L’alcadessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la “nova aposta d’enguany amb la tradicional Fira de Nadal, amb més oferta comercial, però també amb l’obertura a les associacions i penyes locals que també han participat en esta edició”. Pérez ha agraït tant a comerços com associacions la seua col·laboració amb la Fira, així com a totes les persones que han visitat la Plaça del Mercat i han realitzat les seues compres fent costat al comerç local i al teixit associatiu d’Almenara.

A continuació poden veure un resum de la Fira, així com entrevistes autoritats locals i a representants de comerços i associacions.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí