ALMENARA HA CELEBRAT EL 9 D’OCTUBRE AMB DANSES, TABAL I DOLÇAINA I UN SOPAR DE PA I PORTA

0
291

Huí dilluns, a les 19 hores, arribarà l’espectacle “Abracadabra” amb La Troupe Malabó

L’Ajuntament d’Almenara ha celebrat la festivitat del 9 d’Octubre, dia de la Comunitat Valenciana, amb una sèrie d’actes organitzats des de la regidoria de Cultura, entre els quals van destacar la música tradicional, les danses i un sopar de pa i porta. A més, huí dilluns, es realitzarà un espectacle de màgia per a públic familiar en el CMC Paulo Freire.

Les celebracions van començar en el Carrer Sant Roc amb una dansà popular fins a la Plaça del Molí a càrrec del Grup de Danses La Corona d’Almenara i la Llavor Dolçaina i Tabal d’Almenara. Posteriorment, ja en la plaça, van seguir els balls tradicionals així com els fandangos i jotes, amb Pepe Vega d’Almenara al cant. Posteriorment, va haver-hi jocs populars i música en directe a càrrec d’Horitzontal Blues. La vetlada va acabar amb un sopar de pa i porta i bureo en la Plaça del Molí.

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almenara es vol agrair una vegada més la participació, tant del Grup de Danses La Corona com de la Llavor, Dolçaina i Tabal en les celebracions, així com la seua dedicació i foment de la cultura i tradicions valencianes. L’agraïment també es fa extensiu a totes les persones que van participar i van acudir a les activitats programades, així com a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis pel seu treball per a la celebració dels actes.

ABRACADABRA

La programació continuarà huí dilluns 9 d’octubre, a les 19 hores, en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire que arribarà l’espectacle de màgia per a públic familiar “Abracadabra”, a càrrec de la Troupe Malabó.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí