Almenara li brinda els seus honors al seu patró Sant Roc

0
273

Dia gran amb el castell de focs artificials i el concert “Rebobinando” a càrrec de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara

La localitat d’Almenara ha celebrar la festivitat de Sant Roc, patró del municipi. Amb tal motiu, s’ha realitzat el tradicional trasllat de la imatge del sant des de la seua capella fins a l’església per a celebrar allí la missa. En el trasllat, com marca la tradició, els festers i festeres han portat fruites, verdures i hortalisses per a realitzar l’ofrena al patró, ofrena que també han realitzat des de la Quinta dels 27 anys, que també han portat la peanya.

També es va celebrar a la vesprada una missa a les set i després se celebrà la processó amb la participació de la Colla Garramatxa i l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara. Ja a la nit, a l’Auditori Vicente Casanova Rebollar va arribar “Ogro. El Musical” per a tots els públics, i després la festa ADT en la carpa de la Quinta 2023.

REBOBINANDO I L’ASSOCIACIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA D’ALMENARA

D’altra banda destacar que es va tancar la jornada de la Mare de Déu del Bon Succés, patrona d’Almenara, amb un gran castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia local Hermanos Caballer i l’espectacular concert de la banda simfònica de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara titulat “Rebobinando”

En ell es van interpretar les millors cançons pop dels anys 80, a càrrec de la banda simfònica sota la direcció d’Álex Puchades. Els arranjaments musicals van ser de Francisco Andreu Comos, mentre que Laia Benaches, Kevin Coll, Aisha Bordes i Ángel Bellido van ser els qui es van encarregar de cantar els temes que es van interpretar.

La presidenta de la Banda de Música, Pilar Forner, ha destacat que el gran espectacle d’anit suposa “la gran consolidació de la nostra banda de música i tota una recompensa a l’esforç, tant en assajos, com en actes en aquests dies de festes que s’està realitzant”.

Forner ha destacat el gran creixement de l’associació en els últims temps, tant en qualitat com en nombre de músics, la qual cosa “fa que anem en un gran progrés i reconeixement”. Finalment ha volgut destacar la ”gran faena de tota la banda, amb músics des dels 11 fins als 86 anys, i que s’impliquen al màxim per la nostra societat”. En aquest sentit ha volgut destacar el paper dels músics més majors, José Arañuel i José Antonio Forner, que “amb més de 80 anys són tot un exemple per a la resta de la banda”.

Per part seua, l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat el “grandíssim concert que un any més ens ha oferit la nostra banda, per la qual apostem sempre per al dia gran de les festes patronals”. Pérez també va destacar la gran aportació de l’AMSCA a les festes locals.

A continuació pot veure un vídeo de fotos dels actes.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí