Almenara obrirà la Volta ciclista a la Comunitat Valenciana per a les categories Elit-Sub23 i Màster 2024

0
361

El 17 de febrer hi haurà una contrarellotge individual al matí i una etapa de 65 km en línia a la vesprada

La localitat d’Almenara acollirà l’inici de la segona edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana (CV) per a les categories d’Elit-Sub23 i Màster (categoria social) 2024, que se celebrarà els dies 17 i 18 de febrer de 2024.

Així, el dissabte 17 de febrer començarà la competició amb les dues primeres etapes que tindran la localitat com a protagonista. La primera, que es disputarà al matí, serà una contrarellotge individual de 9 km, a la qual seguirà a la vesprada la segona, també amb eixida i meta a Almenara que oferirà un traçat sinuós de 65 km, que de ben segur marque diferències en la futura classificació general.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha volgut destacar “l’aposta pel ciclisme a Almenara, i més en concret en esta competició que uneix diverses categories i que va començar l’any passat amb èxit” pel que “al llarg d’una jornada, primer en una contrarellotge i després en una etapa en línia, podrem gaudir i fomentar el ciclisme a Almenara, així com també veure participar a ciclistes locals que competeixen en estes categories”.

Per part seua, des de l’organització es vol “agrair el compromís de l’ajuntament i es vol convidar a participants i aficionats a acudir el 17 de Febrer a la primera etapa de la Volta Ciclista CV Elit-Sub23 i Màster”. Des de l’organització també s’ha volgut recalcar que Almenara “ha sigut i és un poble de tradició ciclista i que sempre ha comptat amb algun ciclista representant i així continuarà sent en 2024”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí