Almenara té a punt la celebració de la festivitat de Sant Antoni Abad

0
242

La cercavila començarà a les 12.30 hores i transcorrerà des de la plaça de la Constitució fins a la plaça del Molí d’Arròs

La localitat d’Almenara celebrarà la festa de Sant Antoni Abad diumenge que ve, 21 de gener. Un any més, els actes estaran organitzats per l’Associació de Jubilats i Pensionistes la Creueta, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara.

A les 12.30 hores en la plaça de la Constitució (Agüelets) es realitzarà la concentració de totes les persones, que juntament amb les seues mascotes, participen en la celebració de Sant Antoni per a iniciar la tradicional cercavila, que transcorrerà pels carrers Castelló i Borriana, així com per l’avinguda País Valencià fins a arribar a la plaça del Molí d’Arròs.

Allí, sobre les 13 hores començarà la benedicció dels animals, així com el tradicional repartiment d’estampes i rotllets. La colla Garramatxa d’Almenara serà l’encarregada d’amenitzar, tant la cercavila com la benedicció amb la música tradicional de tabal i dolçaina. En l’acte també col·laborarà Hípica Villargut Yeguada Crisandra.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí