Benifairó acull el I Encontre d’Història Local

0
471

Nota de premsa Ajuntament de Benifairó

Els propers dies 4 i 7 de març Benifairó de les Valls organitza el projecte socioeducatiu Fem Memòria! I Encontre d’Història Local, una activitat interdisciplinar que apropa les diferents generacions davant un interès comú, el coneixement i l’estima al poble.

El projecte que es basa en la metodologia educativa de l’Aprenentatge Servei ha estat organitzat i coordinat per José Pérez Suria, mestre del CEIP l’Ermita i de José Álvarez Montero, regidor d’educació del municipi, amb l’objectiu de promoure la participació ciutadana per tal de millorar la societat. En aquest sentit, l’encontre pretén obrir la porta a la reflexió, l’anàlisi, l’interés i la motivació al voltant d’una temàtica concreta, “L’escola a Benifairó de les Valls”.

José Álvarez, regidor d’educació destaca que “un objectiu d’aquest Ajuntament ha estat la importància d’establir un major nombre d’activitats entre el col·legi i la societat, així han apostat per dos iniciatives educatives:  el Certamen Viva Veu i Fem Memòria! I Encontre d’Història Local”. Per la seu banda, José Pérez, mestre del col·legi, valora i aposta “per una implicació més activa de la família dins del procés d’ensenyança-aprenentatge, l’escola a de planificar activitats educatives que permeten als alumnes aprendre juntament amb les seues famílies”.

Aquest encontre tindrà lloc al mateix edifici del CEIP l’Ermita on els participants de diferents edats mitjançant el diàleg i la bateria de preguntes que han preparat els alumnes reflexionaran sobre el valor i la importància de conèixer i apreciar el passat del municipi.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here