Compromís inicia una campanya perquè Sagunt tinga farmàcia de guàrdia les 24 hores

0
111

El partit valencianista considera necessari apropar el màxim possible este servei a la ciutadania

Compromís inicia una campanya perquè Sagunt tinga farmàcia de guàrdia les 24 hores. El partit valencianista es mobilitza per a aconseguir que el nucli de Sagunt dispose d’este servei tot l’any. En paraules del seu portaveu a l’Ajuntament, Pepe Gil: “Sagunt necessita tindre servei de farmàcia de guàrdia 24 hores, els 365 dies a l’any. És una queixa que rebem de manera constant pel veïnat d’esta banda de la ciutat. Ens expliquen que quan venen a urgències a l’ambulatori, després no tenen un servei de proximitat de farmàcia on poder comprar els medicaments que elshan receptat.”

Quant als problemes derivats de comptar amb este servei un de cada tres dies al nucli antic, Gil enumera varis: “Per una banda, és un greuge per a les persones que no disposen de vehicle ni recursos econòmics suficients per a poder desplaçar-se fins al Port de Sagunt i, per altra, pensem que, en el context de vertiginós canvi climàtic, des de les administracions hem de procurar reduir al mínim els desplaçaments amb vehicle privat, apropant al màxim els serveis als ciutadans.”

“És per tot açò que hem iniciat els contactes amb el sector farmacèutic per tractar d’aconseguir este objectiu d’apropar al veïnat de Sagunt un servei tan sensible com el de farmàcia 24 hores.”, conclou Pepe Gil, portaveu del grup municipal Compromís per Sagunt.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí