Compromís per Almenara manté la porta oberta al diàleg a Pérez per al que queda de mandat

0
162

Castelló ha anunciat que “volem renovar propostes, volem construir un projecte progressista, sinó treballarem sols per Almenara”

El pressupost municipal d’Almenara ha quedat paralitzat, perquè “Pérez no vol sentar-se a parlar del futur del municipi amb Compromís”, ha lamentat el portaveu valencianista, Quique Castelló. “Una vegada passat el debat del pressupost i, vist que el govern de Pérez no pot funcionar si no accepta negociar amb Compromís, mantenim la porta oberta al diàleg de cara el que queda de legislatura i ens presentem com a l’única alternativa per a teixir un projecte progressista en Almenara”.

Així de clar ha dirigit el missatge de diàleg a l’alcaldessa d’Almenara, que “ahir es va quedar sola per la falta de negociació per un projecte progressista al nostre poble, perquè qui bloqueja el pressupost enguany és qui s’ha negat a negociar i a parlar amb la resta, tot sabent que li feien falta”, ha criticat Castelló.

Encara així, en Compromís “pensem que no hi ha derrotes, hi ha aprenentatges. Assumim la nostra responsabilitat com a líders de l’oposició i cridem al PSOE a assumir que no té la majoria i Compromís esdevé la força necessària per al progrés d’Almenara”.

Per això, si el PSOE no vol mantenir bloquejat Almenara, ha d’acceptar una negociació amb Compromís i, “respectar el 27,66% de l’electorat que ens va triar com a segona força i va propiciar un canvi llevant-li la majoria al PSOE”.

Per últim, Castelló ha avançat que Compromís “iniciarà un procés de renovació a nivell local amb l’objectiu de teixir una alternativa de progrés i municipalista per guanyar l’alcaldia i fer avançar Almenara respectant el territori, creant oportunitats al poble, cuidant el comerç local i amb un projecte seriós i rigorós per recuperar tot el patrimoni històric i cultural del municipi”.

El partit valencianista ha volgut recordar que “el PSOE a d’explicar al poble d’Almenara, que fruit de la seua mala gestió, anem a pagar factures pendents per un valor de 111.000 euros del 2023, i cal saber d’on venim per definir bé cap a on anem”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí