Compromís per Almenara obri una nova etapa amb un projecte polític més obert, més progressista i municipalista

0
300

Robert Castelló serà l’encarregat de liderar l’organització dels sobiranistes a Almenara: “Els resultats a Almenara van ser històrics fa un any, però hem de continuar treballant per guanyar l’alcaldia”

Compromís per Almenara se centra en la recuperació d’espais i monuments per al poble, així com els serveis de l’aigua, transport i vivenda

Compromís per Almenara ha celebrat el seu congrés extraordinari en el qual ha redefinit la seua organització a nivell intern, així com la seua acció política en el municipi. En eixe sentit, Robert Castelló assumeix el repte d’obrir la formació per a preparar l’entrada de nova militància i l’enfortiment dels contactes amb la societat almenarenca perquè: “Els resultats d’Almenara van ser històrics fa un any, però hem de continuar treballant per a guanyar l’alcaldia”, ha manifestat. Així doncs, Compromís comença uns mesos durant què té com a objectiu sumar forces per a ampliar la base municipalista i reforçar el seu projecte per a Almenara.

Els sobiranistes, per tant, no es tanquen a res i fan un pas en ferm per a transcendir les sigles i arribar a més gent. En eixe sentit, Compromís basa el renovat full de ruta en la recuperació d’espais i monuments per al poble: “La Muralla i Montalmenara són símbols d’aquest full de ruta, tot i que tenim altres objectius a recuperar com el Punt del Cid, la Sèquia Major i l’antic abocador dels Estanys”, ha assenyalat Robert Castelló. A més, els nacionalistes prometen que “si guanyem l’alcaldia, Almenara guanyarà serveis perquè ens trencarem el cap per a remunicipalitzar l’aigua i aconseguir el nou centre de diversitat funcional, així com incloure serveis com ara el centre de diversitat funcional”.

Una altra novetat serà el paper del Grup Municipal, que fins ara havia actuat de grup motor de la coalició. A partir d’aquest congrés, els i les representants de Compromís per Almenara a l’ajuntament tindran un paper purament polític i institucional. Mentrestant, la militància guanya pes en els òrgans del partit i la formació s’adapta així al nou context polític a Almenara després d’haver sumat 931 vots, quatre representants i haver trencat la majoria absoluta del PSOE després de més de 20 anys.

Autocrítica i oposició constructiva

Així i tot, el Grup Municipal fa autocrítica i assumeix que el grup socialista no els ha correspostos tot i la insistència per un acord de progrés: “Tal vegada hem pecat d’ingenus i hem confiat que la senyora Pérez apostaria per una coalició de progrés, però hem vist que el PSOE ha tornat a fer de PSOE”. Castelló ha afegit que “Pérez ha actuat sense pensar en el conjunt d’Almenara i protegint només la poltrona de Pérez”. A més, el secretari local de Compromís ha advertit que: “A partir d’ara actuarem com allò que som: líders d’una oposició constructiva, però oposició al cap i a la fi”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí