Compromís Sagunt acusa al govern de Moreno de perdre més de 250 mil euros a l’any per no licitar determinats espais i serveis municipals

0
144

El portaveu valencianista a l’Ajuntament de Sagunt, Pepe Gil, demana en la comissió d’Hisenda i Patrimoni municipal que es treballe per a augmentar la recaptació municipal per explotació d’equipaments i espais de l’Ajuntament

Compromís acusa al govern de Moreno de perdre més de 250 mil euros a l’any per no licitar determinats espais i serveis municipals. El portaveu valencianista a l’Ajuntament de Sagunt, Pepe Gil, demana en la comissió d’Hisenda i Patrimoni municipal que es treballe per a augmentar la recaptació municipal per explotació d’equipaments i espais de la ciutat. En paraules de Pepe Gil: “Hem posat de manifest que l’Ajuntament està deixant d’ingressar en les arques públiques uns 250 mil euros a l’any per no licitar espais i serveis a explotar: espais publicitaris, com senyals i cartells; zona O.R.A que, a més d’actualitzar-se i posar-se com pertoca, ha de ser licitada i millorades les condicions, per una banda de cobrament i per altra perquè servisca per a habilitar punts de recàrrega de vehicles elèctrics; màquines expenedores dels edificis administratius, que a hores d’ara no paguen per l’ocupació ni el consum d’energia; o la cafeteria al final de l’avinguda Doctor Palos, de la qual encara resta per completar la seua instal·lació, podrien ser alguns exemples. Tot açò, sense necessitat d’incrementar la pressió fiscal als ciutadans.”

Altres espais als que fa referència el representant de Compromís a Sagunt, són els mercats municipals. Per a Gil, “ja és hora d’actualitzar la concepció que en tenim de com ha de ser un espai com aquest i de l’oferta que ha de contindre. Crec que gran part de la societat ha pogut visitar mercats d’altres localitats i veure de quina manera funcionen. És el moment de dissenyar, junt als agents socials, uns mercats municipals que puguen diversificar la seua oferta, deixant de ser merament centres d’abastos per a poder transformar-los en uns continents que aglutinen tant una oferta gastronòmica com cultural i lúdica. Eixa transformació de segur resultaria atractiva per a potencials inversors.”

“Ens alegrem que, gràcies en part a la pressió que hem fet, equipaments com la cafeteria del centre cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt o l’espai lúdic-esportiu de René Marigil hagen iniciat el seu procediment de licitació recentment. Esperem que algú licite per elles i puguen posar-se a disposició de la ciutadania, a més que l’ajuntament puga rebre una contraprestació per poder oferir el servei.”, conclou Pepe Gil.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí