Dissabte de Fira del Comerç en la Platja Casablanca d’Almenara amb desfilada de moda

0
1239

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha agraït als comerços la seua participació, així com a veïnes, veïns i visitants la seua aposta per realitzar les compres en els establiments de proximitat

Amb els jocs tradicionals de “la Ludoneta” en el Passeig Marítim d’Almenara dins de l’Estiuet es va posar ahir punt i final a la programació de la Fira d’Estiu a la Mar en la qual els comerços de la localitat han exposat els seus productes i novetats des de dijous passat amb l’objectiu de promocionar-se aquests dies, fomentant l’aposta per les tendes de proximitat.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha agraït en primer lloc “la participació en aquesta tradicional fira als comerços que han apostat un any més per muntar els seus expositors en el passeig marítim oferint els seus productes al millor preu” així com també ha agraït a “veïns, veïnes i visitants haver visitat el Passeig Marítim i també realitzar les seues compres, secundant d’aquesta manera al comerç local d’Almenara, perquè això genera economia per a la localitat”.

També ha agraït l’alcaldessa l’assistència a totes aquelles persones que han acudit a veure els diversos actes programats, tant en la fira com també per la conclusió dels espigons de la Platja Casablanca. També ha fet extensiu l’agraïment a totes les persones que han col·laborat perquè pogueren realitzar-se tant els actes, com la fira.

Finalment recordar que en la Fira d’Estiu a la Mar han participat en aquesta edició: El Rincón de Inma, Caprichos (moda icomplements), Maria José, sabates i més, Inforpower (informàtica), Quitubell (cosmética natural), El Racó de Gada (joieria i bijuteria), Vega&Me (moda infantil), Chelo Agramunt (moda, complements i perruqueria) i Bar la Plaça. A més, també han participat en la fira el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa i els artistes locals Elías Fernández de Quero, Pepe Canós i José Luis Navarro, que han exposat les seues pintures.

Durant el vídeo que es pot veure a continuació, poden escoltar els representants dels comerços, així com veure la desfilada de moda, de platja i per a vestir.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí