EL CENTRE XYZ D’ALMENARA PROGRAMA UNA XARRADA SOBRE “DONES EXILIADES I INVISIBILITZADES”

0
259

Les visites guiades al Conjunt Memorial de Darrere del Castell es realitzaran els dies 3, 4 i 18, la conferència el divendres 23 de febrer, a les 18 hores, a la Biblioteca Municipal Joan Fuster

El Centre d’Interpretació de la Línia XYZ d’Almenara ha programat per al divendres 23 de febrer una xarrada titulada “Dones exiliades i invisibilitzades” a càrrec de Lara Cardona Fernández, responsable d’aquest. La conferència se celebrarà el divendres 23 de febrer a les 18 hores a la Biblioteca Municipal Joan Fuster de la localitat. En ella Cardona parlarà de les pintores, escriptores, o mestres valencianes exiliades que han quedat invisibilitzades com és el cas de Manuela Ballester, Elisa Piqueras o Enriqueta Agut.

La conferència es durà a terme per a complementar la mostra de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua titulada “Escriptors valencians de l’exili” que es podrà visitar en la localitat. A més, aquesta xarrada s’inclourà en les activitats del Centre XYZ dins de la programació del 8M – Dia Internacional de la Dona, que organitza l’Ajuntament d’Almenara, així com una visita guiada especial al Conjunt Memorial de Darrere del Castell titulada “Dones i Guerra Civil» que es farà el 2 de març.

VISITES GUIADES MES DE FEBRER

D’altra banda, el Centre d’Interpretació de la Línia XYZ contínua amb les habituals visites guiades gratuïtes al Conjunt Memorial de Darrere del Castell. El mes de febrer se celebraran el dissabte 3, el diumenge 4 i el diumenge 18. Com és costum, la reserva de places i la informació necessària es podrà obtindre a través del telèfon 620 55 74 71 o mitjançant el correu electrònic: centrexyzalmenara@gmail.com.

Les visites guiades al Conjunt Memorial de Darrere del Castell començaran a les 10 del matí des del Centre XYZ situat al Carrer Mestre Tintoré, número 1 d’Almenara. La ruta tindrà una duració de tres hores i mitja, i com de costum es recomana roba i calçat còmode per a realitzar-la, així com portar aigua per al trajecte.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí