EL GRUP ‘JUNTS PER FAURA’ DEMANA A L’AJUNTAMENT QUE INCLOGA NOMS DE DONA EN ELS CARRERS DEL POBLE

0
745

Comunicat de premsa de Junts per Faura

La coalició valencianista ‘Junts per Faura’ ha presentat aquest 8 de març, ‘Dia Internacional de la Dona’ una moció al Ple de l’Ajuntament per a promoure un debat amb la intenció d’incloure noms de dona en els carrers del poble.

Faura té un total de 55 carrers i 6 places, dels quals hi ha retolats 20 amb noms genèrics, 14 de poblacions, 6 de fets històrics, 5 de bíblics, 15 amb nom d’homes i 1 de sol a nom d’una dona. Per a la regidora de “Junts per Faura” Anna Martínez aquesta situació no es correspon amb la realitat que es viu al carrer. “Des del nostre grup elevem aquesta proposta al Ple d’aquest mes de març amb la intenció de revertir un fet com aquest, i normalitzar la presència de la dona en un espai tan habitual com el nomenclàtor dels carrers” ha manifestat la regidora de la formació integrada per ERPV i Compromís.

En eixe sentit la regidora ha afirmat “ja sabem d’alguns ajuntaments que estan treballant per tal d’igualar un desequilibri històric en els noms dels carrers, i volem col·laborar perquè el nostre poble també treballe en la mateixa línia”.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here