El Kiwa Quart A juga una final més de 1a del Trofeu El Corte Inglés i el Quart B i dos equips de Faura juguen la resta de finals

0
1171

Un any més, els equips de la Vall de Segó, en la modalitat de pilota Galotxa, estan en el més alt de l’escaló. El primer equip de Quart, any rere any, segueix sense parar arribant a les finals del Trofeu El Corte Inglés. Enguany, edició 48, viatja a la població d’Alfarb per a disputar una nova final, davant un complicat i difícil Monserrat A, que ha sigut el campió en la lliga regular.

El Trofeu El Corte Inglés consta de quatre finals, de quatre categories, doncs bé, en les altres tres, també les jugaran equips de les Valls. En la 2a, el Quat B – Godelleta. En la 3a, el Faura D – Monserrat B. I, en la 4a, el Faura – Monserrat C. Totes les finals són difícils, però per l’esforç dels nostres no serà.

Totes les finals seran al carrer de la localitat d’Alfarb, entre demà dissabte, día 15 i el diumenge, dia 16. A continuació poden veure el cartell de la Federació on s’indica l’horari de les partides.

També poden escoltar, en el següent àudio, a Joan Castillejo, president i jugador del Quart, on ens detalla de tot el complicat recorregut de l’equip fins a arribar a la final i de les sensacions que tenen de cara a la final.

PODCAST

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí