El Partit Comunista i Esquerra Republicana es mobilitzen a la Vall de Segó per defensar les pensions

0
544

Comunicat de premsa d’Esquerra Republicana 

Les agrupacions locals del PCPV i ERPV van organitzar el passat divendres un acte conjunt a la Casa de Cultura de Benifairó de Les Valls en defensa de les pensions.

A l’acte van acudir un bon grapat de veïns vinguts dels diferents municipis de la Vall de Segó, per a escoltar les intervencions dels regidors i sindicalistes. Adela Alba, la regidora republicana de Benifairó, va posar l’accent en les dones pensionistes, en afirmar que “la retallada i la precarització del sistema públic de pensions s’acarnissa especialment amb les dones, que reben pensions més baixes i amb menor cobertura”; mentre que Jovi Berchi, regidor comunista de Quart, va posar de manifest l’origen del problema, tot afirmant que si bé “el sistema de pensions estatal és un sistema de repartiment que ha de ser garant de pensions dignes, el Govern de l’Estat espanyol ha buidat el fons de reserva i no ha buscat altres vies de finançament del sistema de pensions’ fent-lo quebrar de manera intencionada”.

Altrament, els sindicalistes de Comissions Obreres i Intersindical Valenciana, que exposaren els punts tècnics del sistema i l’estat actual, coincidien en que cal mantenir la mobilització i la pressió social, dia a dia, en qualsevol espai.

En acabar es intervencions dels ponents, els nombrosos assistents donaren lloc a un enriquidor debat ciutadà, conjurant-se a assistir a les manifestacions i sol·licitant vagues per a defensar els drets constitucionals tals com una pensió digna per a tothom.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here