El Partit Comunista-PCPV de Les Valls repren la seua activitat política oberta amb l’acte «La Investidura a debat. Què és un govern legitimat?»

0
341

Ahir divendres, dia 20 d’octubre, va tindre lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Quartell, un acte on Jovi Langa Secretari d’Organització del PC Les Valls va presentar els nous òrgans polítics del Partit entre els que ha destacat a David Vivó com nou secretari polític a Les Valls.

L’acte també ha comptat amb la participació de l’exdiputada comunista Roser Maestro, qui ha repassat les claus de l’ordenament jurídic del Congrés dels Diputats i la legitimitat per constituir un nou Govern. Ha destacat que «la legitimitat no l’atorga cap llei sinó el poble, les lleis se poden canviar amb voluntat política». No obstant això, amb l’actual ordenament jurídic assegura que «la legitimitat sempre ha sigut la mateixa des de 1979 assolir 176 sí en un parlament de 350 escons». A l’acte també s’ha fet un repàs a la correlació de forces polítiques actuals fruit del 23J. El de Feijoo recolzat per PP, VOX, UPN i CC que com s’ha vist sumen 172 i el de Sánchez, que està per vore, però que comptaria amb els vots suficients 176 o 173 sí, de PSOE, SUMAR, ERC, BILDU, PNB, JUNTS (?) per investir-lo president. 

Al debat es van tractar diversos temes com els serveis públics, les pensions, la reforma laboral, el pressupost en defensa o la Monarquia com a model d’Estat.

Altres temes de plena actualitat com el genocidi que està patint el poble palestí pel règim sionista d’Israel i l’amnistia, com a via possible i legítima, per superar el conflicte territorial i polític a Catalunya també foren objecte de debat entre el públic assistent.

A continuació poden escoltar o veure tot l’acte.

AUDIO-PODCAST

VÍDEO

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí