EL PLE DE L’AJUNTAMENT D’ALMENARA APROVA DE MANERA DEFINITIVA EL PLA PARCIAL DEL SECTOR PLATJA

0
414

Ja es disposa de l’informe de Costes que avala l’edificabilitat de la zona

El ple de l’Ajuntament d’Almenara va aprovar anit de manera definitiva el Pla Parcial del Sector Platja de la localitat, amb el que es regularitza la zona i una vegada es publique es podran tornar a concedir llicències d’obra. El pla va ser aprovat amb els vots favorables del PSPV-PSOE i amb les abstencions de Compromís i Partit Popular.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “d’aquesta manera culminem la llarguíssima tramitació de més de 20 anys d’aquest sector, que ja compta amb diverses àrees urbanitzades, la qual cosa permetrà tornar a poder donar llicències d’obres en complir amb tots els informes favorables, perquè faltava el de Costes sobre l’edificabilitat, que ja ha arribat”.

El nou pla parcial del Sector Platja, aprovat inicialment en 2020, comptava amb els informes favorables pertinents de tots els organismes, encara que faltava el de Costes que els tècnics consideraven que no era vinculant. No obstant això, segons recorda l’alcaldessa, es va decidir esperar per a evitar noves complicacions legals i després d’un intens treball entre els tècnics municipals, de la Generalitat Valenciana i tant de la Direcció Territorial com de la General de Costes, el mes d’abril passat va arribar l’informe favorable relatiu a l’edificabilitat destacant que aquesta és inferior a la mitjana de la localitat, amb el que es dona via lliure al pla parcial i per tant, una vegada es publique es podran tornar a concedir llicències d’obres i a prosseguir la urbanització del sector.

Amb aquesta aprovació definitiva i amb tots els informes favorables, quedaria tancat administrativa i jurídicament tot el relatiu a la programació urbanística del Sector Platja, plantejat en 2001, i que va haver de replantejar-se després d’una sentència del Tribunal Suprem de 2010 per l’edificabilitat d’aquest.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí