El veí d’Almenara Quique Castelló és elegit secretari de la Comissió d’Agricultura de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

0
350

El portaveu de Compromís per Almenara entra a formar part d’aquesta comissió de treball que s’ha constituït en la seu de la Conselleria d’Agricultura Ganaderia i pesca, en sessió presidida pel Conseller

Castelló: “el municipalisme és clau en la defensa de l’agricultura xicoteta, la de les famílies normals del nostre país i la que ens dona de menjar a la majoria” 

Aquest divendres 1 de març, el regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Almenara, Quique Castelló Abad, ha estat nomenat secretari de la Comissió d’Agricultura, Ganaderia i Pesca de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). La sessió de constitució d’aquesta comissió de treball s’ha celebrat a la seu de la Conselleria d’Agricultura, Ganaderia i Pesca, a la ciutat de València, presidida pel Conseller José Luis Aguirre, així com la presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i alcaldessa de Requena, Rocío Cortés, i el secretari general d’aquesta. La resta dels membres d’aquesta comissió són Juanjo Fuentes (Albàtera), Maria Josep Safont (Borriana), José Javier Sanchís (Algemesí), Antonio Quintana (Xera) i Juan Ignacio Carrasco (Peníscola). 

Castelló ha afirmat que “treballaré des del municipalisme per donar veu als xicotets agricultors del nostre país, que són els qui ens donen de menjar i cuiden la nostra terra davants dels gegants”. El regidor d’Almenara ha manifestat estar molt content “per poder treballar per l’agricultura, que esdevé un motor econòmic, una font de vida i una part de la cultura dels valencians i de les valencianes”. Per al regidor d’Almenara “estem en una situació que cal treballar molt per la nostra agricultura davant de les polítiques que protegeixen als especuladors i als grans terratinents”. Així mateix, el portaveu nacionalista ha agraït la confiança de Compromís per proposar-lo per a aquest càrrec.

Aquest nou nomenament reforça la figura de Quique Castelló Abad com un dels lideratges emergents de Compromís en l’àmbit del municipalisme valencià, i posiciona l’almenarenc en una comissió de treball amb funcions consultives en matèries d’importància per al municipi de la Plana Baixa, com són l’agricultura, la ganaderia i la pesca. 

Compromís ja ha nomenat a altres joves de les comarques del nord com a representants en la comissió de Sanitat, Judith Calpe (Borriol); i de Serveis Socials, Jorge Marqués (La Vall d’Uixó). D’aquesta manera, els valencianistes continuen apuntalant el relleu generacional a les comarques del nord. “Els relleus de Compromís estan als pobles, en persones com Jorge i Judith”, ha afirmat Quique Castelló.

Quique Castelló Abad

Quique Castelló Abad és graduat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Jaume I de Castelló (UJI), i Màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació en la Comunicació Política i Periodisme per la UJI. Amb només 17 anys va assumir la responsabilitat de liderar Joves del País Valencià-Compromís durant la seua refundació, anys que també van posicionar a Castelló en les executives del Més (aleshores Bloc) i de la coalició Compromís. L’any 2019 va ser candidat de Compromís per Almenara, on la formació ha augmentat els seus resultats de manera ininterrompuda des de l’any 2015. Cal recordar que Castelló ve d’aconseguir uns resultats històrics a Almenara, fet que va facilitar la pèrdua de la majoria absoluta dels socialistes liderats per Estíbaliz Pérez, després de 24 anys. A més, el jove és secretari d’organització de Més a la Plana Baixa-Alt Millars i va formar part de la candidatura de Compromís a les llistes autonòmiques junt a Vicent Marzà. Actualment, Castelló és freelance en l’àmbit comunicatiu i treballa per a diverses ONGs valencianes. 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí