EL VII FESTIVAL CULTURAL D’ALMENARA “LA NIT TARONJA” JA ESTÀ AMANEIXENT

0
218

EL VII FESTIVAL CULTURAL D’ALMENARA “LA NIT TARONJA” SE CELEBRARÀ ENTRE EL DIVENDRES 19 I EL DIUMENGE 21 D’ABRIL

Entre les activitats destaquen la música, el teatre, les recreacions històriques, les exposicions, la dansa i el flamenc

El cap de setmana del 19 al 21 d’abril se celebrarà la setena edició del Festival Cultural d’Almenara, més conegut com “la Nit Taronja”. Al llarg dels tres dies se celebraran diverses activitats com a exposicions, concerts, teatre, flamenc i recreacions històriques.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha convidat a la participació en totes les activitats proposades durant este cap de setmana “en el qual els esdeveniments culturals seran els grans protagonistes en la nostra localitat amb el Festival Cultural conegut com “la Nit Taronja”, que al llarg dels anys ha passat de fer-se en una nit a celebrar-se en diverses jornades, consolidant-se com un gran referent en l’apartat cultural, aconseguint un gran reconeixement”.

Les activitats començaran el divendres 19 d’abril a les 19 hores en el Museu del Molí d’Arròs, lloc en el qual s’inaugurarà la mostra de pintura digital de Luz Safont titulada “la Galería Luminiscente” en la qual l’autora busca transportar als espectadors a un món il·lusori de temàtica fantàstica, èpica i màgica.

A la nit, a les 22 hores en la Sala d’actes del CMC Paulo Freire la música prendrà el protagonisme amb el concert de la banda simfònica de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara. En esta ocasió serà un acte molt especial, ja que amb el lema “Almenara a Certamen” tanca el cicle de concerts realitzats en diverses localitats amb motiu de la participació de la banda en el XLV Certamen Provincial de Bandes de Música el pròxim 12 de maig.

El dissabte, a partir de les 10 del matí, començaran en el Conjunt Memorial de Darrere del Castell una sèrie de recreacions històriques d’escenes de la Guerra Civil, tant del front com de la rereguarda. Seran en les trinxeres de “la caseta” i en el Blocaus. La recreació estarà a càrrec del Grupo de Recreación Histórica de la Línea XYZ i del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL), els socis de la qual prendran fotografies per a la realització d’una posterior exposició.

Ja a la vesprada, a partir de les 19 hores, la Sala d’actes del CMC Paulo Freire acollirà la representació teatral “Don Quijote en los Infiernos” de Carlos Maciá a càrrec de Atrote Teatro. Es tracta d’una comèdia dramàtica, apta per a tots els públics, que portarà al públic a un viatge d’autodescobriment.

Les activitats conclouran el diumenge 21 a les 19 hores amb la representació en la Sala d’actes del CMC Paulo Freire de “la Calderona”, que combina la dansa i el flamenc per a contar la història de l’amant del rei Felip IV que va donar nom a la Serra Calderona.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí