ELS REIS D’ORIENT OMPLIN DE MÀGIA I IL·LUSIÓ ALMENARA

0
167

Després de la cavalcada, Ses Majestats, han repartit personalment els regals a les xiquetes i els xiquets de la localitat

Els Reis Mags d’Orient van visitar la localitat d’Almenara, on després de la cavalcada, com és tradició, han procedit a repartir en el Paulo Freire els regals a les xiquetes i als xiquets de la localitat. La il·lusió i la màgia han estat presents en una vesprada molt especial.

Ses Majestats varen arribar a les 17 hores fins a Almenara, realitzant una primera parada a la Platja Casablanca, en concret en l’Edifici Miguel Hernández, on han realitzat una recepció destinada a les xiquetes i als xiquets del nucli marítim.

Posteriorment la comitiva reial se va traslladar fins a l’Església dels Sants Joans per a realitzar la tradicional adoració al Xiquet Jesús. Tot seguit des del Molí d’Arròs va començar una gran cavalcada que ha recorregut l’Avinguda País Valencià fins al Centre Municipal de Cultura Paulo Freire. En ella, els reis han desfilat en un carruatge tirat per cavalls. També a més de la comitiva reial s’ha comptat amb personatges diversos, animació variada i una batucada. En la cavalcada també han col·laborat i participat la Quinta 2024, la Quinta dels 27 anys, l’Associació Recull i la banda de música de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara.

Finalment, Melchor, Gaspar i Baltasar, després de rebre la clau que obri totes les cases d’Almenara de les mans de l’alcaldessa Estíbaliz Pérez, han començat a repartir entre les xiquetes i els xiquets d’Almenara presents en el Paulo Freire els regals d’enguany.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí