ERPV homenatja en Benavites els presos polítics en l’aniversari del referèndum de l’1 d’octubre

0
1591

Comunicat de premsa d’Esquerra Republicana-Camp de Morvedre

Esquerra Republicana ha celebrat aquest 1 d’octubre l’aniversari del referèndum per la independència amb un homenatge als presos polítics davant la torre de Benavites. El regidor republicà, Salva Alfonso, declarava que “no hi ha cap delicte per fer un referèndum ni per plantejar un canvi polític per la via democràtica i pacifica, i en absolut és cap solució admissible la repressió i la presó amb què respon l’Estat espanyol”.

Des d’ERPV denuncien “els retrocesos democràtics, la repressió i l’atac a la llibertat d’expressió de l’Estat espanyol no sols contra el moviment independentista, sinó contra tot aquell que pretén un model polític diferent de l’instaurat pel règim del 78”.

Així, entre les fotos dels presos i exiliats com ara la del president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, hi havia també la dels rapers Valtònic i Pablo Hassel o una altra d’un dels joves empresonats d’Altsasu. En aquesta línia, la presidenta comarcal d’ERPV, Elo Chamarro, declarava que “avui et toca a tu el càstig de les lleis d’un sistema sense divisió de poders, caduc, en crisi, esgotat i antidemocràtic, per ser independentista; demà al titiritero i al còmic que fa escarni, demà a qui canta en llibertat… Prou de mirar a un altre costat i d’equidistància”.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here