«Estació per a dos» amb la cronista de Quart de les Valls Carme Rosario

1
921

Estació per a dos” és un programa d’entrevistes de Lluís Mesa que entra en el món íntim de les persones investigadores i cronistes del Camp de Morvedre. Busca la part més personal dels qui s’apassionen per l’estudi del patrimoni i la història dels pobles de la comarca. En un marc fictici i històric com el d’una estació de tren, les persones convidades parlen de la seua vida.

En este quart programa, Lluís Mesa convida la investigadora i cronista de Quart de les Valls Carme Rosario Torrejón. Amb ella, compartix una vesprada. Descobrix com li apassiona la investigació en totes les seues dimensions i mostra la percepció que té del seu poble i de la comarca. Esta és una de les primeres entrevistes que concedix com a cronista després del seu nomenament.

T’esperem en “Estació per a dos” de Lluís Mesa amb Carme Rosario perquè ens escoltes. Tu també caps amb nosaltres.

1 Comentari:

  1. Mi mas sincera felicitación a Carmen Rosario Torrejón, cronista de Quart de les Valls y a Luis Mesa por la entrevista a la misma, dentro del programa que viene publicando en rescate de nuestra historia local. Igualmente al Ayuntamiento de Quart de les Valls, por tan merecido y acertado nombramiento que muchas historias de gloria saldrán a la luz.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí