ESTÍBALIZ PÉREZ ES TORNARÀ A PRESENTAR COM A CANDIDATA A L’ALCALDIA D’ALMENARA

0
490

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, encapçalarà la llista socialista per a les eleccions municipals del 28 de maig després de que l’executiva local del PSPV-PSOE haja aprovat per unanimitat la seua proposta.  D’aquesta manera, Pérez aspira a revalidar l’alcaldia després de 8 anys en el govern municipal com a alcaldessa amb majoria absoluta.

«Sempre he tingut dos objectius clars per a Almenara. Un ja l’hem aconseguit: fer justícia amb la nostra platja amb les escolleres», ha explicat la l’alcaldable socialista en la seua presentació com a candidata. L’altre objectiu, el qual afirma que s’aconseguirà si continua sent alcaldessa, és desenvolupar el polígon Barranc de Talavera «per a plenar Almenara d’oportunitats, llocs de treball i progrés.»

D’altra banda, Estíbaliz Pérez ha expressat que després de dues legislatures es troba «amb les mateixes ganes de sempre i més força i il·lusió que mai.» Per a concloure ha manifestat que per a ella «és un orgull encapçalar un equip socialista però sobretot és un orgull ser d’Almenara.»

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí