ESTÍBALIZ PÉREZ VISITARÀ LA DIRECCIÓ GENERAL DE COSTES EL 22 DE GENER

0
304

L’alcaldessa, amb altres alcaldes i edils de municipis del litoral sud, ha sol·licitat hui a la subdelegada del Govern, consignació pressupostària per a les actuacions en el litoral

ALMENARA, 19 DE DESEMBRE DE 2019

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, visitarà el pròxim 22 de gener la Direcció General de la Sostenibilitat de la Costa i la Mar amb l’objectiu de seguir de primera mà com està el procés per a la construcció de les sis esculleres en el litoral, previst per a l’últim trimestre del pròxim any. Pérez ha destacat que “després de l’últim temporal demanem aquesta reunió per a intentar veure com evoluciona el projecte i la seua licitació, així com per a demanar una vegada més agilitat, perquè cada dia que passa la situació és més complicada en el litoral”. En aquest sentit els tècnics li han informat que es continuen ajustant les qüestions que plantejava la Declaració d’Impacte Ambiental per a la pròxima licitació.

Precisament aquest matí l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha visitat la Subdelegació del Govern al costat d’altres alcaldes i regidors dels municipis del litoral sud de Castelló per a demanar a la subdelegada del Govern, Soledad Ten, que transmeta al govern d’Espanya que per al pròxim exercici consten en els pressupostos les partides necessàries per a iniciar totes les actuacions previstes en el litoral sud i comencen els projectes pendents.

A més Pérez ha sol·licitat una vegada més que es reparen els danys produïts per l’últim temporal, qüestió que està pendent encara de les valoracions i efectes, ja que està molt recent, encara que l’actuació és necessària.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here