ÈXIT TOTAL EN LA CELEBRACIÓ DE LA VOLTA CICLISTA CV MÀSTER, ELIT I SUB 23 EN LA LOCALITAT D’ALMENARA

0
173

Ismael Llopis s’ha proclamat guanyador de la classificació general després de les dues etapes disputades

Almenara ha acollit al llarg de la jornada del dissabte la Volta Ciclista CV Màster, Elit, S23 amb dues etapes que s’han desenvolupat íntegrament en el municipi, amb eixida i meta en l’Avinguda País Valencià. Així doncs, al matí s’ha disputat una contrarellotge individual amb un traçat de 9,1 km que ha arribat fins a la Platja Casablanca per a tornar després a la localitat. A la vesprada, s’ha disputat una etapa en línia de 60 quilòmetres, amb un circuit de 6 km pel terme municipal al qual se li han donat 12 voltes.

CLASSIFICACIÓ GENERAL

Després del còmput de les dues etapes, la victòria en la general de la Volta ha correspost a Ismael Llopis Giner del Hemon-Restaurant Benavent seguit del seu company d’equip Joan Cebolla España i d’Alejandro Soro García (Punta Fondón AD).

Ismael Llopis també ha guanyat les classificacions d’elit, muntanya i primer valencià. A més, Adrián Gil ha guanyat les metes volants, Carlos Martínez la general sub 23, David Serrano en Màster 30, Germán Dasí en Màster 40, i Miguel Ángel Mínguez en Màster 50. Hanna Elouise Tamoudi ha vençut en dones i Adrián Robledo en júnior.

D’altra banda, l’organització de la prova ha volgut reconéixer la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara, Protecció Civil d’Almenara i Policia Local d’Almenara, mentre que des de l’Ajuntament d’Almenara s’ha volgut reconéixer la trajectòria del ciclista local Aymon Vaquerizo Pérez, que ha disputat la prova.

VENCEDORS ETAPES

Quant a la primera etapa, la victòria ha correspost a Joan Cebolla España (Hemon-Restaurant Benavent),. En el podi, li han acompanyat David Serrano (Team Ekijon) i el seu company d’equip Ismael Llopis.

Quant a l’etapa vespertina la victòria després d’un ajustat sprint d’un grup d’escapats ha correspost a Ismael Llopis (vencedor de la general) seguit de Cristóbal Carnicer i Mikel Castellá.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que amb les etapes del dissabte, Almenara continua “apostant per l’esport, en este cas el ciclisme, que se suma a altres esdeveniments esportius que celebrem al llarg de l’any en diverses matèries”. Pérez ha felicitat els vencedors i vencedora, així com també a l’organització de la volta ciclista. Igualment ha volgut agrair “la labor en el dia de hui de la Policia Local, Protecció Civil, Brigada d’Obres i Servicis, així com de totes les entitats, empreses i persones que han col·laborat de l’una o l’altra manera perquè les dues etapes de hui foren possibles”.

Per part seua, el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, a més de reiterar els agraïments, també ha extret una conclusió positiva “de la celebració d’esdeveniments i proves ciclistes a Almenara, que fa temps que no féiem i que ha tingut una gran acceptació tant entre els veïns i veïnes, com entre els participants, per la qual cosa des de l’Ajuntament d’Almenara, continuarem apostant en els pròxims anys per esdeveniments i carreres ciclistes”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí