FAURA ACULL EL CURS «EMPODERA’T, DONA» DE LA FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS DE  DONES RURALS

0
359

Ajuntament de Faura

El curs tindrà lloc del 5 al 8 de novembre

El curs «Empodera’t, Dona» arriba a Faura els dies 5, 6, 7 i 8 de novembre. Aquest curs està impulsat per la Direcció General de l’Institut Valencià de les Dones, i organitzat per Federació d’Associacions de Dones Rurals (FADEMUR PV) que compta amb el suport de l’Ajuntament de Faura.

«Empodera’t, Dona» és un taller de formació que pretén ajudar les dones amb més dificultats a adquirir eines perquè puguen emprendre alguna activitat que els ajude a tenir una eixida laboral. El curs està dividit en sessions de dues hores diàries impartides per una psicòloga especialista.

“Les assistents, seleccionades des dels serveis socials de la Mancomunitat,  podran donar resposta a preguntes com per exemple, què fer per a eixir de la situació de desigualtat o què poden aportar les dones a la societat, a més d’aprendre què és l’empoderament i que puguen contemplar l’emprenedoria com una futura eixida laboral, ja que juntes som més fortes”, assenyalen des de la regidoria de Serveis Socials, Elvira Bonanad.

FADEMUR és la Federació d’Associacions de Dones Rurals, que treballa perquè desaparega la triple discriminació que viuen les dones rurals, en exercir una activitat econòmica sotmesa a grans incerteses, en un entorn molt masculinitzat i en un mitjà amb poc suport social que les ajude amb les tasques familiars. Mitjançant aquesta entitat, les dones rurals
denuncien les situacions de discriminació i desigualtat, contribueixen a millorar la formació i la capacitació; i reivindiquen el reconeixement del paper que les dones exerceixen en l’estabilitat i el desenvolupament del món rural.

5 de novembre de 2018

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here