FAURA INICIA LA REDACCIÓ DEL PLA D’IGUALTAT DE L’AJUNTAMENT

0
314

El seu objectiu és intentar aconseguir una igualtat real i efectiva entre els i les treballadores

Comunicat de l’Ajuntament de Faura

L’Ajuntament de Faura ha començat a treballar amb el primer Pla intern d’igualtat d’oportunitats per als treballadors i treballadores.

El seu objectiu és intentar aconseguir una igualtat real i efectiva entre els homes i les dones de la plantilla de l’ajuntament, perquè el personal conega millor els seus drets i, alhora, siguen els transmissors de pràctiques i tractaments que tendisquen a la supressió de qualsevol classe de desigualtat en relació al sexe.

El pla serà elaborat per una Comissió d’Igualtat formada per tres representants de les formacions polítiques municipals i tres treballadors i treballadores de l’Ajuntament, amb el suport i l’assessorament d’una empresa especialitzada en polítiques públiques d’igualtat i amb una llarga trajectòria en el sector, i amb l’ajuda d’una subvenció de la Diputació de València per fomentar la posada en marxa de polítiques d’igualtat als consistoris.

La Comissió treballarà amb el Pla a partir de l’informe diagnòstic, pas inicial de qualsevol pla, on es recullen les dades que s’han de tindre compte per a dissenyar els programes d’actuació que permetran aconseguir la igualtat d’oportunitats entre dones i homes en l’Ajuntament de Faura.

14 de desembre de 2018

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí