HUI NO HAGUT ACORD, UGT I CCOO CRIDEN A LA VAGA PER A DILLUNS DIA 14

0
511

Realitzada ahir dijous dia 10, la reunió mediació entre totes les parts implicades per a arribar a un acord per al bé de tots, i segons els sindicats UGT i CCOO, ha sigut impossible arribar a un acord amb la patronal.

El Comité de Gestió de Cítrics (CGC) i les Cooperatives Agro-alimentàries de la Comunitat Valenciana han assegurat que la seua proposta és poder treballar alguns dissabtes quan ho requerisca la demanda i respectant la jornada setmanal de 40 hores en els magatzems de cítrics, i veuen «irresponsable» la vaga convocada per a aquest mes.

Els sindicats exigeixen una jornada de dilluns a divendres i de 8 hores diàries, estabilitat en l’ocupació, increments salarials dignes, eliminació de la categoria d’encaixadora sense experiència i clàusules de conciliació familiar.

Per tant, els dos sindicats en conjunt han fet públic ahir dijous un comunicat de crida als treballadors i treballadores del sector perquè secunden la vaga per a dilluns que ve dia 14.

Encara falten tres dies per a arribar a aquest dia, temps suficient existeix perquè es moguen fitxes i no continuar perjudicant el sector citrícola laboral i econòmic en general, el qual portem molts anys dient que cada any pitjor.

 

 

 

 

 

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here