Inicia el canvi d’imatge del Carrer de pilota valenciana d’Almenara

0
387

COMENCEN LES OBRES DE REMODELACIÓ I MILLORA DEL CARRER DE PILOTA VALENCIANA D’ALMENARA

Se substituirà el sòl i el sostre, es canviaran les finestres fictícies, s’ampliarà la porta d’accés, es repintarà la instal·lació i es canviarà la il·luminació a led

Aquest matí han començat les obres de remodelació i millora del carrer de pilota valenciana d’Almenara que està situat en el complex esportiu de la localitat. Les obres compten amb un pressupost aproximat de 52.000 euros, dels quals 42.000 provenen d’una subvenció concedida per a aquesta anualitat des de de la Conselleria de d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana i la resta de fons propis de l’ajuntament dins dels pressupostos 2023.

Així en l’actuació es contempla el canvi tant del sòl com del sostre de les instal·lacions, així com també de les finestres fictícies, igual que es realitzarà una ampliació de la porta d’accés i es repintarà. També s’aprofitaran les obres per a canviar la il·luminació, per a passar-la a tecnologia led amb la consegüent millora de visibilitat i estalvi energètic.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que “amb aquestes obres de remodelació donarem un canvi important al carrer de pilota valenciana per a millorar de manera notable les instal·lacions”.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí