José Manuel Tarazona, president de la Societat Musical Lira Saguntina «La Lira és BIC, el BIC del teu poble necessita protecció»

0
819

Fa al voltant de 18 mesos, José Manuel Tarazona va ser elegit president de la institució, ja centenària i històrica a Sagunt, la Societat Musical Lira Saguntina. Per diverses circumstàncies en la seua vida, José Manuel sempre ha estat prop de la cultura saguntina, per aquest motiu, es va deixar convéncer per un grup de joves músics de la Lira; aquesta proposta li enxampava embolicat en la política municipal com a regidor. El projecte no era senzill, la Lira estava passant una època molt complicada per una gestió social i musical abandonada.

En tot just any i mig, el nou equip directiu, músics, socis i col·laboradors, han fet possible que la Lira Saguntina estiga recuperant tot la seua esplendor del passat. Sense anar més lluny, després de 34 anys sense presentar-se al certamen, en el present any, ha aconseguit el 1r premi i esment d’honor, en la secció 1a, del Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València, amb el seu director Daniel Olmos.

Millor escolten a José Manuel Tarazona en la següent entrevista.

AUDIO – PODCAST

VÍDEO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí