JUNTS PER FAURA ACONSEGUEIX QUE L’AJUNTAMENT ESTUDIE LA POSSIBILITAT DE COL·LOCAR OMBRATGES EN ELS PARCS INFANTILS MUNICIPALS

0
588

Comunicat de premsa de Junts per Faura

Faura, 31 de gener de 2018.

La coalició d’esquerres ‘Junts per Faura’ ha presentat una moció al Ple de l’Ajuntament del dia 29 de gener demanant que s’estudie la possibilitat de col·locar estructures per a guanyar espais d’ombra en els parcs infantils de Faura. La moció, aprovada per unanimitat, aconsegueix que s’encete la via de solució a un problema que pateix la població més menuda del poble. Segons expliquen des de la coalició «en estiu en els parcs infantils del poble trobem una manca important de zones d’ombra perquè els xiquets i les xiquetes es protegisquen de la forta calor. Ara, si l’equip de govern posa en marxa l’acord a què hem arribat, podem solucionar aquest problema.»

D’altra banda la formació que integren Esquerra Republicana i Compromís també ha vist com el Ple aprovava la realització d’un estudi dels passos de vianants del poble que estan deficientment il·luminats, “hem detectat que en algunes zones del poble hi ha una il·luminació deficient, i pensem que pot ser un perill per a la circulació i per als vianants. Cal revisar aquesta qüestió i posar-nos mans a l’obra per a solucionar-ho”, ha declarat Anna Martínez, regidora de Junts per Faura.

En un altre ordre d’assumptes el grup valencianista es va abstenir en una moció del grup socialista referida al sistema de pensions pel fet que l’equip de govern no va voler acceptar les esmenes que plantejava Junts per Faura. Aquestes esmenes plantejaven la pujada del Salari Mínim Interprofessional a 1000 euros i l’enfortiment de la negociació col·lectiva per a beneficiar les pensions actuals i futures. En paraules del portaveu del grup, Domènec Garcia «ens hem hagut d’abstenir per coherència malgrat estar d’acord en la moció socialista. No entenem com tampoc han acceptat sol·licitar la retirada de la reforma de l’article 135 de la Constitució que tant de mal ha fet als ajuntaments, per posar les persones davant de les entitats financeres. Estem convençuts que el grup socialista està d’acord amb les esmenes que hem presentat però un cop més veiem com les rebutgen pel fet que les presenta ‘Junts per Faura’. Considerem que és una llàstima que no puguem tirar endavant acords que són de vital importància per als interessos del poble i la gent que vivim a Faura”.

Per últim el grup d’esquerres ha lamentat la bel·ligerància del grup socialista a la sessió del Ple, especialment quan Junts per Faura demanava un estudi, arran d’una sentència judicial del passat mes de desembre, per a valorar la idoneïtat de cobrar una taxa per les línies elèctriques d’alta tensió. En paraules del portaveu Domènec Garcia «hem vingut amb idees, amb propostes en positiu, integradores i bones per al municipi i ens hem trobat amb un grup socialista agressiu que s’ha dedicat a menystenir la nostra feina com a regidors de l’oposició. No entenem per a res aquesta actitud tan poc elegant que en res beneficia als veïns del poble, perquè, podrem estar d’acord o no amb les respectives propostes, però és evident que l’agressivitat en els Plens ja és habitual i això s’ha d’evitar. Res de bo diu de qui la practica».

 

 

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here