Junts per Faura amplia la coalició amb la incorporació d’Esquerra Unida

0
831

Comunicat de Junts per Faura

La coalició de l’esquerra valencianista i republicana local Junts per Faura ha anunciat la incorporació a l’assemblea de la coalició de membres d’Esquerra Unida del País Valencià. Així, la formació, que integrava fins ara les agrupacions locals d’Esquerra Republicana i de Compromís, es reforça amb la suma d’Esquerra Unida a la dinàmica política de la coalició.

En paraules del portaveu de Junts per Faura a l’Ajuntament, Domènec Garcia, “aquesta és una aliança lògica, que fa possible la confluència de tota l’esquerra local en un projecte únic, plural, divers, ampli i integrador: un front comú que vol abanderar la veu del canvi”.

En aquest sentit, Domènec Garcia ha remarcat que no es tracta de sumar sigles. “Parlem de posar en comú sinèrgies i treball per oferir al nostre poble el millor projecte polític possible. La nostra prioritat és el poble i estem articulant la llista més transversal i plural possible per a oferir a les faureres i els faurers la ferramenta més adient perquè el 26 de maig puguen votar canvi, canvi per a millorar”.

D’aquesta manera, Junts per Faura ja integra la veu d’Esquerra Republicana, Compromís i Esquerra Unida, a més de diversos ciutadans independents que han volgut sumar-se a la coalició. En les pròximes setmanes, farà públics els primers llocs de la candidatura, així com algunes de les propostes i projectes per al poble.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here