JUNTS PER FAURA PRESENTA TRES MOCIONS AL PLE DE MAIG

0
676

Comunicat de premsa de Junts per Faura

La coalició valencianista ‘Junts per Faura’ presenta tres mocions per al debat i votació en el proper ple del pròxim dilluns 28. La formació integrada per Esquerra Republicana i Compromís insta a l’Ajuntament ha posicionar-se en contra del trasllat unilateral de l’ambaixada dels Estats Units a Jerusalem, obviant les reiterades resolucions de Nacions Unides i els Acords de Partició; així com exigeix una condemna ferma a les atrocitats militars comeses per l’exèrcit israelià contra la població civil palestina. El seu portaveu
Domènec Garcia ha condemnat el genocidi descarat que el govern sionista de l’estat d’Israel està practicant contra el poble Palestí. «Ja n’hi ha prou que la comunitat internacional mire cap a una altra banda mentre acumulen centenars i centenars de morts innocents», ha manifestat.

A més a més, la formació d’esquerres impulsa una proposició perquè l’Ajuntament de Faura rebutge contundentment les agressions sexuals, i manifeste el seu suport a les víctimes. En paraules de la regidora Anna Martínez ‘és inajornable la incorporació de la perspectiva de gènere per tal que s’evite l’existència d’interpretacions arbitràries i que es basen en estereotips de gènere, que acaben portant a sentències amb un clar biaix masclista, i l’últim exemple el trobem molt a prop, en el cas de La Manada’.

Per últim ‘Junts per Faura’ vol que l’Ajuntament es posicione a favor del conveni de l’Organització Internacional del Treball per la dignificació de la llar i les cures. En eixe sentit el seu portaveu afirma que ‘cal treballar per garantir l’equiparació dels drets dels treballadors de la llar i les cures als de la resta de treballadors del Règim General de la Seguretat Social. Qualsevol cosa que no siga avançar en eixe camí serà una anormalitat inassumible per a una societat democràtica normalitzada’.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí