LA 10K A LA VALL DE SEGÓ PREN ELS CARRERS DE LES VALLS

0
485

El pròxim dissabte 4 de novembre, a les 17h, volta a peu 10K La Vall de Segó. Aquesta cursa està organitzada pel Club d’Atletisme La Vall de Segó amb la col·laboració de la mancomunitat de les Valls

Atletisme, festa i participació en la 10k a la Vall de Segó. Nombrosos atletes es posicionaran en la línia d’eixida ubicada en Benifairó en una cursa que mobilitzarà l’esport de base en la subcomarca. La 10K forma part del circuit de carreres de la Diputació de València convertint l’esdeveniment en la trobada esportiva del mes.

Benifairó de les Valls, assumeix el protagonisme d’un acte que vertebra la implicació de tots els amants de l’esport a la subcomarca. Els i les atletes eixiran del carrer València de Benifairó des d’on es dirigiran a Faura, on donant-li l’esquena a la Rodana baixaran pel carrer Cervantes per a buscar el carrer València, des d’on buscaran la següent connexió amb Benifairó i encaminar-se cap a Quartell. Les avingues d’aquest municipi acolliran grups d’animació i acompanyament als corredors. “Des del Club d’Atletisme la Vall de Segó convidem als joves i festers que viuen la seua festa el dissabte en l’avinguda de Quartell a unir-se a l’animació de la carrera. L’esport és essencial en les nostres vides; per això els amants de la festa estaran, ben segur, al costat dels esportistes” afegia Òscar Garcia.

La marxa seguirà fins a Benavites on està prevista la zona d’avituallament en l’avinguda Benicalaf des d’on l’itinerari preveu la marxa pel terme municipal. El recorregut seguirà per la Font de Quart i travessarà aquest municipi des d’on els atletes afrontaran els últims kilòmetres de la 10k. La plaça de l’Ajuntament de Benifairó acollirà el cor d’un esdeveniment esportiu que any rere any preveu créixer i millorar en la Vall de Segó.

Un any més, la Mancomunitat les Valls comptarà també amb la col·laboració de nombroses entitats que any rere any acompanyen l’esdeveniment esportiu. “Malgrat la complexitat que ha tingut aquesta edició de la 10K; la Mancomunitat l’impulsa des del seu compromís per l’esport de base, més si cap quan la majoria dels i de les veïnes de Les Valls hi creuen. Caminem de la mà del Club Atletisme la Vall de Segó i pretenem sobretot garantir el desenvolupament de la prova” afegia Consol Duran, presidenta de la Mancomunitat les Valls.

La vertebració de la subcomarca així com la generació d’espais de convivència i diàleg és un dels puntals de l’ens supramunicipal que pretén sobretot fer créixer-la essencialment en qualitat de vida per al seu veïnat.

La 10k compta amb la cooperació de la policia municipal de Faura, els auxiliars de policia i vigilants de la resta de localitats; a més del suport constant de la Guàrdia Civil. Juntament amb les forces de protecció civil i seguretat, el Club Atletisme la Vall de Segó te especial cura de l’esdeveniment. “És essencial que els veïns de les Valls senten que la carrera és una cosa pròpia, l’acompanyament dels corredors així com el respecte pels carrers, cruïlles, rodones i demés espais de la cursa és una tasca que cal desenvolupar entre tots” afegia Òscar Garcia, des de la presidència del club. Els encreuaments de la CV320 entre Quart i Benifairó, així com entre Benifairó i Quartell; o bé la intersecció entre la CV321 i el Camí d’Uixó són punts d’especial cura. En aquest cas, l’organització ha previst un reforç de seguretat per tal de preservar la qualitat i el bon desenvolupament de la marxa atlètica.

La 10K es perfila com el punt i a banda d’una dinàmica del foment de l’atletisme a les Valls. El Club Atletisme la Vall de Segó pretén recuperar el vigor i la fortalesa d’anys anteriors per a la qual cosa projecta impulsar l’esport entre els més menuts. “Volem arrancar la secció infantil del nostre projecte, ja fa anys que ho vam fer amb la femenina i ara és moment d’avançar. Volem anar a més” afegien.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí