LA BIBLIOTECA DE FAURA ACULL UN TALLER D’ENOLITERATURA

0
889

L’escriptora Anna Moner conduirà un maridatge de vins i literatura el pròxim divendres, 21 de setembre, a les 19:30 hores

Comunicat de premsa de l’Ajuntament de Faura

Totes aquelles persones interessades pel món del vi i la literatura tenen una cita el pròxim 21 de setembre a la biblioteca, on se celebrarà, a partir de les 19:30 hores, un taller d’enoliteratura. Durant hora i mitja, Anna Moner, escriptora i artista plàstica, endinsarà a l’espectador en aquestes dues arts, íntimament relacionades, ja que ambdues es poden descriure mitjançant la paraula i tenen la capacitat de transmetre sensacions semblants.

A l’acte, que consistirà en un maridatge de vins i literatura, s’invitarà als participants a llegir textos curts de diferents autors que parlen de vi i de la seua relació amb la literatura, mentre que, entre text i text, es realitzarà un tast dels vins proposats. En total, els assistents, prèvia inscripció en la biblioteca o enviant un correu electrònic a biblio@fauraweb.net, degustaran cinc vins valencians.

D’aquesta manera, es combina el tast de sucs amb textos d’autors, com ara James Joyce, Vicent Andrés Estelles, Edgar Allan Poe, Virginia Wolf o la mateixa Anna Moner, conductora de l’activitat.

L’activitat navega cap a una conversa sobre els vins i els textos llegits, posant de manifest que tot el que ens envolta es pot convertir en una experiència literaria.

13 de setembre de 2018

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here