La Coral Polifònica Benicalaf de les Valls participa en el CONCERT SAGUNT IN EXCELSIS 2024

0
474

Ahir dissabte Sant, va tindre lloc un espectacular CONCERT SAGUNT IN EXCELSIS 2024 a l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt, que posava fi a la 20a edició del Cicle de Música Sacra, organitzat per l’Ajuntament de Sagunt i entrada a les Pasqües.

El concert va ser interpretat per l’Orquestra Simfònica de la Lira Saguntina i les corals: Coral Polifònica Benicalaf de les Valls, Coral Polifònica Alqueriense i la Coral Polifònica de Betxí. Els més de cent músics que es trobaven en l’escenari van ser dirigits per Ramón Zacarías Cerdà, director de l’Orquestra Simfònica Lira Saguntina. També van participar Silvia Queralt, soprano i directora de les corals Alqueriense i la de Betxí. Així com Manel Chust, trompetista i director de la Coral Benicalaf.

El concert va ser tot un èxit, on els més de quatre-cents assistents al concert, totes les butaques ocupades, van gaudir de recopilacions interpretades en edicions anteriors com: el Rèquiem de Mozart, la Cantata 147 de Bach,… així fins a un repertori de molta qualitat, on tots els artistes van poder lluir de les seues qualitats.

A continuació disposen d’un vídeo resum del concert.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí