La Farmàcia Tortajada prestarà servici en la zona del Nord del Palància de Sagunt

0
267

La Farmàcia Tortajada es traslladarà al carrer Puig de Pasqües

El veïnat del Nord del Palància comptarà amb una farmàcia que prestarà servici en la zona. L’Ajuntament de Sagunt ha treballat, junt amb la Farmàcia Tortajada, per a fer efectiva una modificació en la ubicació de l’establiment, que s’instal·larà, pròximament, al carrer Puig de Pasqües.

«Detectem una necessitat veïnal. Bona part de la població del Nord del Palància havia de fer un desplaçament important per a acudir a la farmàcia, una situació que no és viable en cas d’emergència i que patixen, sobretot, persones majors, moltes d’elles amb problemes de mobilitat», ha explicat l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, qui ha mantingut una reunió amb la responsable de la Farmàcia Tortajada, Helena Tortajada.

Des de la farmàcia, han explicat que la decisió respon a una qüestió «d’interés general, en benefici del veïnat». «Deixar el barri de tota la vida ens fa pena. Som de les farmàcies més antigues del municipi, però, al final com a establiment sanitari, hem de prioritzar la necessitat i l’accés a una farmàcia per a tots els habitants», ha dit Tortajada.

La ciutat compta amb el màxim de llicències que la Generalitat atorga a les farmàcies, de manera que no era possible obrir una nova, segons ha explicat Moreno, motiu pel qual, «es va plantejar a les farmàcies existents la possibilitat de traslladar-se al Nord del Palància». «Des del primer moment la Farmàcia Tortajada va mostrar bona voluntat en l’hora de donar servici en esta zona, que compta amb uns 4.000 habitants», ha declarat l’alcalde.

Quant a la posada en marxa de l’establiment, la responsable de Farmàcia Tortajada ha explicat que, d’acord amb els terminis previstos, «la farmàcia estarà en funcionament el mes de setembre d’este 2024». «No obstant això, estem tractant de retallar temps el màxim possible perquè sabem que el barri necessita el servici», ha conclòs.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí