La Plataforma del Camp de Morvedre anuncia accions per a la vaga de la comunitat educativa del 23 de maig

0
271

La Plataforma del Camp de Morvedre anuncia accions per a la vaga del 23 de maig

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic del Camp de Morvedre – integrada per FAMPA-València, la Coordinadora d’AMPAs del Camp de Morvedre, STEPV, Federació d’Educació CCOO PV, la Federació veïnal de Sagunt se reuniren el passat 9 de maig a la vesprada per tractar la situació de l’escola pública a la nostra comarca i per acordar les properes accions que es realitzaran en relació amb la vaga que s’està preparant de forma unitària entre les organitzacions sindicals i socials per al dia 23 de maig.

En primer lloc, s’anuncia la continuació de les concentracions que tingueren lloc el passat dia 9, amb la realització d’una nova concentració el 16 de maig als centres escolars amb els cartells de la convocatòria de vaga per manifestar suport a l’escola pública i denunciar les polítiques de retallades, districte únic i arraconament del valencià de PP-VOX.

A més, el dimecres 15 de maig a les 18:00 s’ha organitzat una assemblea informativa sobre la vaga per a tota la comunitat educativa al CIPFP Eduardo Merello del Port de Sagunt. El 16 de maig, la Plataforma també ha convocat una concentració a les Corts Valencianes i per denunciar les retallades de les EOI.

Finalment, el 23 de maig, dia de la vaga, s’ha convocat una Manifestació al Port de Sagunt que eixirà a les 11:00 des del Triangle Umbral (C/ Periodista Azati) i que finalitzarà a la Tinença d’Alcaldia a la plaça del Sol. Així mateix, des de la Plataforma convoquen i animen a tota la comunitat educativa a participar en la manifestació prevista a València a la vesprada.

La Plataforma també recolza el manifest de la vaga del 23 de maig en què s’enumeren els motius pels quals s’ha decidit convocar una vaga de la comunitat educativa: per millorar les condicions laborals, per la no paralització del Pla Edificant, contra les retallades, per dir sí al valencià, en contra del districte únic segregador i per reivindicar l’ensenyança dels valors ètics i democràtics.

Per tot això, convoquen a l’estudiantat, professorat i famílies a participar en les diferents mobilitzacions en defensa de l’escola pública i a la Vaga del 23 de Maig.

Per a més informació, contactar amb Marta Tomás 661977977, portaveu de la Plataforma a Camp de Morvedre

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí