LA POLICIA LOCAL D’ALMENARA IDENTIFICA ALS AUTORS DE DOS ABOCAMENTS INCONTROLATS EN LA LOCALITAT

0
329

Un, que contenia uralita, s’ha produït en el terme municipal, les diligències del qual s’han traslladat a la Guàrdia Civil. L’altre, ha sigut en el nucli urbà i ja s’ha proposat perquè se sancione a l’autor, ateses les ordenances municipals

La Policia Local d’Almenara ha identificat als autors de dos abocaments en la localitat, un en el nucli urbà i un altre en la zona rural, iniciant en tots dos casos els procediments i propostes sancionadores.

En el cas de l’abocament detectat en el terme municipal, tant la Policia Local com la Guarderia Rural, han aconseguit identificar a l’autor d’este. En este abocament a més d’estris i residus diversos es trobava uralita, matèria contaminant i perillosa, la qual cosa suposa que s’ha produït un possible delicte mediambiental. En este cas, la Policia Local d’Almenara ha instruït les diligències oportunes i ha remés les mateixes a la Guàrdia Civil, en concret al SEPRONA, segons marca la normativa, perquè es realitzen les pertinents actuacions i sancions.

D’altra banda, també des de la Policia Local s’ha identificat a una persona com a possible autora d’un abocament de voluminosos i materials diversos en el nucli urbà de la localitat, en traure’ls fora de la jornada habilitada per a estos fins. Després de la identificació del responsable de l’abocament, i la realització dels tràmits oportuns s’ha proposat des de la Policia Local perquè se li impose la pertinent sanció atesa l’Ordenança de Convivència Ciutadana de la localitat.

Des de l’Ajuntament d’Almenara es recorda que en el nucli urbà d’Almenara els residus voluminosos s’hauran de traure al carrer els dijous a la nit, ja que la recollida es realitza els divendres al matí. A la Platja Casablanca, es trauran diumenge a la nit, ja que la recollida es realitza els dilluns al matí.

Al mateix temps, també es recorda que la localitat d’Almenara disposa del servici d’Ecoparc que està situat en el Polígon Trascastell. Allí es podran depositar els residus cada dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores, i cada dissabte i diumenge de 10.00 a 14.00 hores.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí