LA PRESENTACIÓ DELS FESTERS I FESTERES D’ALMENARA (QUINTA 2023) ESTÀ MOLT A PROP

0
669

En el cap de setmana previ als dies grans de les festes també es realitzarà la Volta a Peu, les semifinals de pilota valenciana, el Nitrofoscka Rock i la jornada “Dibuixa Almenara”

Les Festes Patronals d’Almenara començaran el divendres 15 de setembre, dia en què com a marca la tradició, es presentarà als festers i festeres (Quinta 2023). Al llarg d’aquest cap de setmana, que serà el preàmbul dels dies grans que arribaran a la setmana següent, s’han programat multitud d’actes culturals, musicals i esportius que ompliran de festa la localitat.

L’acte de la presentació començarà a les 23 hores en l’Auditori Vicent Casanova Rebollar, acte en el qual a més es reconeixerà als festers d’honor que enguany seran Ramón Rebollar Rodríguez (nascut en 1930) i Natalia Gomis Albiach (nascuda en 1924). En el mateix acte també s’entregaran els premis del concurs de cartells per a les festes patronals i les festes d’estiu de la Platja Casablanca. Posteriorment actuarà el mag Jammes Garibo al qual seguirà la discomòbil Falkata Tour en el recinte firal, organitzada per la Quinta 2023 amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara.

Però prèviament, aquest divendres 15, a partir de les 18’30 hores, començarà el campionat de pilota valenciana, mentre que a les 19 hores, en el Museu del Molí d’Arròs s’inaugurarà l’exposició “Grans”, a càrrec de GFAL. També obrirà les seues portes en el Mercat Municipal la mostra del concurs de cartells de les festes patronals i de les festes d’estiu de la Platja Casablanca.

El dissabte 16, en l’àmbit esportiu, arribarà la XXXIX edició de la Volta a Peu Vila d’Almenara, que començarà a partir de les 19 hores. A més aquest dissabte se celebrarà la quarta edició del Nitrofoscka Rock Festival. El diumenge 17, se celebrarà l’activitat titulada “Dibuixem Almenara”, organitzada pel Pacte Territorial per l’ocupació de la Plana Baixa amb la col·laboració de l’ajuntament. A més, com a prolegòmen a aquest primer gran cap de setmana, el dissabte 9 de setembre a partir de les 16 hores, arribarà la Desasterfest.

Les activitats continuaran amb la montà de cadafals el dimecres 20 de setembre, a l’espera del xupinasso i desencaixonà del divendres 21 per a començar els dies grans de les festes, que es prolongaran fins al diumenge 1 d’octubre.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí