La XIII edició de la carrera de muntanya Xtrem ja està a punt

0
200

També es realitzarà la Marxa al Castell amb un recorregut de 8 quilòmetres

El diumenge 11 de febrer se celebrarà la XIII edició de l’Almenara Xtrem, una de les carreres de muntanya més prestigioses, amb un recorregut aproximat de 17 quilòmetres i un desnivell acumulat de 700 metres. També es realitzarà una nova edició de la Marxa al Castell amb un traçat de 8 quilòmetres i un desnivell acumulat de 300 metres. La carrera, organitzada pel Club Almenara Xtrem compta amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara.

Les inscripcions, tant per a la Xtrem com per a la Marxa al Castell es podran realitzar en mychip.es fins al 8 de febrer. El preu d’inscripció per a la carrera és de 17 euros fins al 4 de febrer i del 5 al 8 passarà a ser de 20 euros. Pel que respecta a la marxa, el preu serà de 13 euros fins al 4 de febrer i de 16 entre el 5 i el 8. Les inscripcions tenen opció a una samarreta tècnica, així com avituallament i borsa del corredor.

Pel que respecta a les categories, podran participar totes les persones que tinguen els 16 anys complits i se subdivideixen en absoluta, sènior (16 a 39 anys), veterà/na A (de 40 a 49 anys), veterà/na B (de 50 a 59 anys), veterà/na C (a partir de 60 anys) i locals. Hi haurà premis per als tres primers i les tres primeres de cada categoria.

L’eixida de la carrera Xtrem serà a les 9 del matí al costat del Poliesportiu d’Almenara per a afrontar un traçat aproximat de 17 quilòmetres i 800 metres de desnivell que passarà per punts emblemàtics com el Castell, el Cid, la Muntanya Blanca o els Estanys. Quant a la Marxa al Castell, de 8 quilòmetres i 300 metres de desnivell, l’eixida serà a les 9.30 hores del mateix lloc.

A més, també hi haurà punts d’animació i se celebrarà una classe magistral de freestyler amb Desirée Foncubierta. La cita serà a les 10.30 al costat del poliesportiu i tindrà un cost de 4 euros (inclosos l’esmorzar i el material). Les inscripcions es poden realitzar envanityfit.com.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí