L’actualitat de la pilota ha passat pel Trofeu Festes d’Agost Faura 2022 i el Trofeu de Frontó Enerhi a Quart

0
817

L’actualitat de la pilota ha passat pel Trofeu Festes d’Agost Faura 2022 i el Trofeu de Frontó Enerhi a Quart

Una vegada finalitzat el campionat de pilota del Corte Inglés, modalitat galotxa, la pilota a la Vall de Segó entra en repòs, excepte l’excepció d’alguna partida local provocada per les clàssiques festes locals o trofeus específics. Com ha sigut el cas del XVI Trofeu Festes d’Agost Faura 2022 i de l’II Trofeu de Frontó Enerhi de Quart de les Valls.

Pel que fa al XVI Trofeu Festes d’Agost Faura 2022, ha sigut tota una setmana gaudint al carrer de la pilota de Faura, amb partides de tots els colors, des d’aficionats fins de primer nivell.

En la partida de frontó de l’II Trofeu de Frontó Enerhi de Quart de les Valls, jugada el dimecres dia 10 d’agost, els jugadors que han participat són professionals del trinquet: José Salvador, veí de Quart, i Adrían contra Genovés II i Giner. Amb un resultat molt ajustat, es va alçar amb la victòria la parella de Genovés II i Giner per 38-41.

Ressaltar que Genovés II, ha anunciat la seua pròxima retirada de la pilota professional i els aficionats locals han pogut gaudir d’una les seues últimes partides.

A continuació poden veure unes imatges de les partides, així com uns comentaris de Genovés II, José Salvador i de Néstor Albert, alcalde de Quart de les Valls.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí