L’AIGUA POTABLE D’ALMENARA JA ÉS APTA PER AL CONSUM HUMÀ

0
451

La Conselleria de Sanitat i Salut Pública ha reconegut l’efectivitat de les mesures correctores impulsades

Almenara, 14 de juny de 2022

L’aigua potable d’Almenara ja és apta per al consum després d’haver donat resultat totes les mesures correctores realitzades, corroborant els resultats de les mostres de les últimes analítiques. Així ho ha reconegut en un comunicat dirigit a l’Ajuntament d’Almenara a les 15.15 hores la Directora General de Salut Pública i Addiccions, Ofèlia Gimeno Forner vist l’informe favorable emés pel Centre de Salut Pública de València.

L’aigua és apta per al consum tant en el nucli urbà d’Almenara, com també a la Platja Casablanca, després de desaparéixer els valors elevats del plaguicida metalaxil en les analítiques realitzades durant les últimes jornades. El subministrament de l’aigua potable prové ara del Metre Cúbic, mentre que continuaran realitzant-se analítiques i controlant l’aigua de la zona de la Font de Quart.

En aquest sentit, l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “la solució aportada davant la problemàtica ha sigut efectiva, però requeria el pas d’uns dies amb analítiques correctes fins a l’autorització definitiva, però per fi, l’aigua d’Almenara torna a ser apta per al consum, que ha sigut el gran objectiu que hem perseguit i per al qual ens hem bolcat a treballar durant les últimes jornades”.

Pérez ha assenyalat que “han sigut uns dies molt complicats, però per fi, l’aigua ja és apta” per això “vull agrair la col·laboració i comprensió de tot el poble d’Almenara davant aquesta situació que s’ha produït”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí