L’AJUNTAMENT D’ALMENARA CONVOCA UNA BORSA DE TREBALL DE PEÓ-CONDUCTOR PER A LA RECOLLIDA DE RSU

0
527

El termini de sol·licituds estarà obert des de demà divendres 18 de novembre fins a l’1 de desembre

Almenara, 17 de novembre de 2022

L’Ajuntament d’Almenara ha iniciat el procés per a la creació d’una borsa de treball temporal mitjançant concurs oposició per a cobrir les necessitats d’ús de peó de *RSU-conductor o conductora dins del servei municipal de recollida de residus sòlids urbans.

Les persones interessades podran presentar les seues sol·licituds des de demà, divendres 18 de novembre fins a l’1 de desembre inclusivament, bé de manera telemàtica o bé presencialment en el registre.

Les funcions seran executar activitats de recollida de residus en els diversos contenidors, traslladar els residus a planta de reciclatge, fer tasques de neteja de contenidors, mantindre en correcte estat els vehicles amb la qual desenvolupa la seua activitat i vetlar pel seu bon ús, així com executar tasques bàsiques de manteniment dels contenidors de residus. Finalment també hauran de donar part de deterioracions o incidències de manteniment. Els horaris i jornada de treball seran flexibles, depenent de les necessitats existents.

Entre els requisits figurarà la necessitat de disposar del permís de conduir classe C per a poder portar els vehicles necessaris, així com també com a mínim el certificat escolar, tot això a més de les condicions generals habituals d’aquesta mena de processos.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí