L’AJUNTAMENT D’ALMENARA FA EL LLIURAMENT DELS PREMIS DE LA X EDICIÓ DELS CONCURSOS ESCOLARS PER ALS CARTELLS DE LES FESTES PATRONALS I LES FESTES D’ESTIU DE LA PLATJA CASABLANCA

0
943

Eli Sangabiño (3r ESO) ha realitzat el cartell guanyador de les festes d’estiu, mentre que l’equip format per Hugo Miravete, Guillem Vázquez i Daniel Zarza (5é de primària) el de les Festes Patronals

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez i la regidora de Festes, Débora Marín, han lliurat hui els premis corresponents a la X edició dels concursos escolars convocats per als cartells anunciadors, tant de les festes patronals de la localitat, com de les festes d’estiu.

Enguany el concurs del cartell anunciador de les festes d’estiu de la Platja Casablanca s’ha celebrat entre l’alumnat d’ESO de l’IES Almenara, quedant en primera posició el cartell elaborat per Eli Sangabiño de 3r d’ESO, quedant segon el compost per Mireia Cañamero (3r) i en tercera posició l’equip format per Itatxe Forner, Mireia Cañamero i Eli Sangabiño.

Pel que respecta al concurs del cartell anunciador de les Festes Patronals d’Almenara que se celebraran a la fi del mes de setembre, destacar que s’ha celebrat entre l’alumnat del CEIP Joan Carles I de la localitat. El cartell guanyador ha sigut confeccionat per l’equip format per Hugo Miravete, Guillem Vázquez i Daniel Zarza (5é curs), el segon premi ha correspost al cartell elaborat per Hugo Parrado, Vicent Morales i Eva Gallardo (5é Curs), mentre que en tercera posició ha quedat el confeccionat per Nely García, Íker Parrado i Sofía Esteban (5é curs).

Els cartells guanyadors seran la imatge de les corresponents cites festives, tant a l’agost com al setembre. A més, també quan arriben les festes patronals es realitzarà una exposició amb els cartells participants en el concurs.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí